Pohjoisnapa-tuotanto

Sähköistä satiiria

Pohjoisnapa-tuotanto toteuttaa Pohjoisnavan Kuvasalongin sähköiset satiiri- ja komiikkaoivallukset. Niitä ovat muiden muassa:

Uutissirkus-verkkolehti
Satiiria, parodiaa ja muuta jönglöörausta ajankohtaisista ja -kohdattomista aiheista vuodesta 2006 lähtien.Päätoimittaja ja tuottaja Gilbert Granholm. Avustajina lisäksi mukana enemmän tai vähemmän taajaan Uolevi Ahonen, Osmo Ek, Pertti Usva, Porsche Mäkinen, Tuti Saarinen, Zände Mattila, Samuli Mattila ja Aki ja Turo Hämäläinen. Lue Uutissirkus

Cheatingu Consulting
Ajatustankki ja kaikkien parodiainnovaatioiden äiti tai ainakin naapurinsetä. Myös Uutissirkuksen esiäiti. Cheatingu Consulting-nettisivusto käynnistyi vuonna 2004 ja jatkuu edelleen Uutissirkuksena. Tututustu Cheatingu Consultingiin

Uutissirkus-radio-ohjelma
Viikoittainen ajankohtaissatiirisarja. Yle radio 1, 47 15-minuuttista jaksoa vuonna 2010. Toimittajina Gilbert Granholm, Holle Holopainen ja Minna Lindgren.

Suomen 101 ihmettä
Vuoteen 2018 mennessä Uutissirkuksen politiikan toimittaja Pertti Usva aikoo videosarjassaan esitellä 101 suomalaista ihmettä ja löytää sarjalleen rahoittajan. Sarja käynnistyi Youtubessa alkuvuonna 2011.

La vida cotidiana en Finlandia
Videosarja kertoo suomalaisesta arjesta ja on edennyt Youtubessa kuudenteen osaan. Sarja käynnistyi vuonna 2011.

Muita liikkuvia kuvia
Experience fantastic Feelings in Finland. Lyhytelokuva videoformaatissa. 2010
In My Dreams Helsinki was a Bicycle Capital of the World. Lyhytelokuva videoformaatissa. 2011

Katso tuotantojamme Youtubesta!

Tutustu myös pakina- ja käsikirjoitustuotantoomme

Lisätietoja antaa tuottajamme Gilbert Granholm, yhteystiedot: